Pages

Ads 468x60px

joi, 12 noiembrie 2009

Urari de zi de nastere,mesaje,sms -uri pentru aniversari

Cand ultimele zile cad, din miile de calendare
Se aprind stelute-n crengi de brad
Ca semn de mare sarbatoare
Cand toti ureaza celor dragi
Cuvinte de iubire
La fel iti urez si eu
Mult noroc si fericire
La multi ani!

....
De ziua ce-ti surade-n prag,
si porti frumosul nume
eu iti doresc ce ti-e mai drag
si mai frumos pe lume

margaritare-n calea vietii
si ani frumosi ai tineretii
un cer cu soare fara nori
in calea ta sa fie
sa ai in cale numai flori
si multa bucurie
LA MULTI ANI!!!

....
De-am putea din cerul noptii, iute am fura o stea, ca sa-ti punem cununa vietii, astazi chiar de ziua ta! Dar nu putem sa ajungem la stele si nici cerul nu-l cuprindem, lacrimand de neputinta dar, iti spunem zambind " La Multi Ani!"
....
As vrea o farama din ce-i divin sa-ti copleseasca sufletul,tot ce apartine binelui sa te caracterizeze astfel incat viata sa-ti fie un colt de rai.LA MULTI ANI!
....
Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ne alaturam celor ce iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, multa sanatate si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa iti oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine. Fie ca anii ce se scurg, sa treaca precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca.LA MULTI MULTI ANI FERICITI!O viata lunga sa traiesti cu multa demnitate
mereu sa ai folos si succes in toate
norocul si fericirea sa nu te paraseasca
dragostea si iubirea mereu sa te-nsoteasca
ce pot sa-ti mai doresc in asta viata zbuciumata
decat un trai imparatesc
Si multa, multa sanatate!

....
Va doresc o multime de bucurii in aceasta zi, sa aveti parte de cele mai frumoase ginduri de sanatate.Sa va bucurati der la multie fiecare raza de soare ,de fiecare cuvint spos de ziua dumneavoastra.Iar din mici crengute de cristal vam pregatit un sincer la MULTI ANI!!!
....
O viata lunga sa traiesti cu multa demnitate mereu sa ai folos si succes in toate norocul si fericirea sa nu te paraseasca dragostea si iubirea mereu sa te-nsoteasca ce pot sa-ti mai doresc in asta viata zbuciumata decat un trai imparatesc Si multa, multa sanatate!
....